Total Health Opleidingen

De Total Health Academie is een jong en vernieuwend opleidingsinstituut met enthousiaste, vakbekwame docenten. Zij delen hun ruime les- en levenservaring graag met u. In het submenu aan de linkerzijde kunt u een keuze maken uit ons gevarieerde opleidingsaanbod.

  VoetreflexPlus™
   Chinli®-Tuina
   Acupunctuur   
       
  Wil je praktisch en vernieuwend opgeleid worden in de originele authentieke Chinese en Westerse reflexologiemassage? Wil je energetische massages, oor-, hand- en beenmassages kunnen geven?    Een praktische allround opleiding Chinese lichaamsmassage, waarbij u ook wordt opgeleid in de typische Chinese therapieën zoals Moxa, Cupping en Guasha.    Leer Qi bewegen en blokkades opheffen met simpele acupunctuurnaalden. Maak kennis met de grondslagen van de Chinese filosofie en theorie.   
  Lees meer over VoetreflexPlus™   Lees meer over Chinli®-Tuina   Lees meer over Acupunctuur  
  Medische Basiskennis   ChinHerbs®
  Chinfood®
 
       
  Op een vernieuwende, prettige manier leren over de wonderen van het menselijke lichaam. Kennis vergaren met meerwaarde voor de dagelijkse praktijk van de therapeut.    Ontdek hoe eeuwenoude Oosterse en Westerse geneeskunde bij elkaar komen, waardoor u alle Nederlandse kruiden fysiek en energetisch in kunt zetten.   Wilt u via goed gekozen voeding, volgens het principe van de 5-elementenleer, tot op hoge leeftijd gezond en vitaal blijven? 
  Lees meer over Medische Basiskennis   Lees meer over ChinHerbs®   Lees meer over ChinFood®