Total Health Opleidingen

De Total Health Academie is een jong en vernieuwend opleidingsinstituut met enthousiaste, vakbekwame docenten. Zij delen hun ruime les- en levenservaring graag met u. In het submenu aan de linkerzijde kunt u een keuze maken uit ons gevarieerde opleidingsaanbod.

  VoetreflexPlus™
   Chinli®-Tuina
    Acupunctuur   
       
  Massage geeft verbinding en zegt meer dan 1000 woorden. Wil je praktisch en vernieuwend opgeleid worden in de originele authentieke Chinese en Westerse reflexologiemassage? Wil je energetische massages, oor-, hand- en beenmassages kunnen geven? Wil je vanaf de 1e lesdag iets kunnen betekenen voor je omgeving?    Een praktische allround opleiding Chinese lichaamsmassage, waarbij u ook wordt opgeleid in de typische Chinese therapieën zoals Moxa, Cupping en Guasha. Ook de oude wijsheden van de Chinese Geneeskunde komen diepgaand aan bod. Meteen in de 1e les leert en ondergaat u massages. Leren en ontspannen gaan samen.   Leer Qi bewegen en blokkades opheffen met simpele acupunctuurnaalden. Maak kennis met de grondslagen van de Chinese filosofie en theorie. Leer de werking en lokalisatie van meridianen en acupunctuurpunten. Je krijgt vanaf de 1e dag praktijklessen in naaldtechnieken.    
  Lees meer over VoetreflexPlus™   Lees meer over Chinli®-Tuina   Lees meer over Acupunctuur  
   Medische Basiskennis   ChinHerbs®
   Chinfood®
 
       
  Op een vernieuwende, prettige manier leren over de wonderen van het menselijke lichaam. Kennis vergaren met meerwaarde voor de dagelijkse praktijk van de therapeut. Docenten die op ervaringsgerichte wijze les geven zodat u de theorie gaat herkennen in de praktijk. Extra ondersteuning d.m.v. filmpjes, casussen en diverse vragen.   Westerse kruiden in een Chinees jasje. Ontdek hoe eeuwenoude Oosterse en Westerse geneeskunde bij elkaar komen, waardoor u alle Nederlandse kruiden fysiek en energetisch in kunt zetten. Ontdek de    Wilt u via goed gekozen voeding, volgens het principe van de 5-elementenleer, tot op hoge leeftijd gezond en vitaal blijven? Wilt u weten welke voedingsmiddelen u lichaam en geest ondersteunen? Wilt u meer weten over deze duizenden jaren oude voedingsleer? .
  Lees meer over Medische Basiskennis   Lees meer over ChinHerbs®   Lees meer over ChinFood®