Bij- en nascholing Workshops

Keuze menu
Aan de linkerzijde vind je het gehele aanbod van bij & nascholing workshops van de Total Health Academy. Je vindt hier alle informatie inzake de scholingsinhoud, data, kosten en de accreditaties. Bij eventuele vragen, aarzel niet een neem contact met ons op; 076-8200240. Wij kunnen je direct verder helpen met al je vragen. Je kunt ook gebruik maken van het contact menu.

Gevarieerd aanbod
De Total Health Academy biedt een grote keuze in  mogelijkheden voor bij & nascholing workshops. Deze workshops geven je de mogelijkheid om je te verdiepen, verbreden en de kennis, kunde en vaardigheden uit te breiden op tal van vakgebieden. Het actuele aanbod;

 • VoetreflexPlus massage
 • Lichaamsmassage
 • Chinese technieken en vaardigheden: Cupping en Guasha
 • De 5 elementen binnen de voedingsleer
 • Diagnostiek
 • Coaching & Persoonlijke ontwikkeling
 • Bewustzijnsontwikkeling
 • Gezondheid
 • Feng Shui

Voor wie?
Er is vast wel iets bij aan scholingsmogelijkheden wat je interesse heeft. Of je nu een succesvolle praktijk hebt, net begonnen bent binnen het vakgebied of gewoon interesse hebt, de opzet van de workshops is voor een ieder toegankelijk. De Total Health Academy staat bekend om haar inspirerende en onderscheidende waarden in het cursus en onderwijsaanbod die een grote mate van nieuwsgierigheid prikkelen. Hierdoor zijn de workshops, cursussen binnen het onderwijsaanbod passend voor een ieder. 

Docenten
De bij en nascholing workshops worden gegeven door ervaren docenten die alle hun sporen hebben verdient binnen een bepaald vakgebied. Daarnaast brengen ze jarenlange praktijk ervaring mee. Alleen op deze manier garandeert de Total Health Academy dat zowel theorie als praktijk in een ideale combinatie kan worden aangeboden binnen de workshops. Dat houdt ook in dat de aangeboden lesstof direct toepasbaar is binnen je dagelijkse praktijk.

Lesmateriaal
Bij iedere bij en nascholing workshop ontvang je een duidelijke syllabus die tevens kan worden gebruikt als naslagwerk in de dagelijkse praktijk. De Total Health Academy werkt uitsluitend met gecertificeerd lesmateriaal.  Tenslotte is het lesmateriaal zo opgebouwd dat het stap voor stap is uitgeschreven, daardoor overzichtelijk is en vooral direct toepasbaar.

Accreditatie
De Total Health Academy bij en nascholing workshops zijn door de diverse beroepsverenigingen erkend, VNT, FAGT,LVNG, VNRT, VIV, VNST, VBAG, KTNO, BATC. Per workshop staat steeds aangegeven door welke beroepsvereniging deze is erkend.

Lestijden
De lestijden zijn van 10.00 tot 17.00 tenzij anders vermeld. 

Annuleringsvoorwaarden: 

 • De inschrijving kan alleen schriftelijk geannuleerd worden
 • Bij & nascholing workshops van 1 of 2 dagen:
  Tot vier (4)  weken voor aanvang van de desbetreffende bij & nascholing workshop wordt € 12,50 administratiekosten in rekening gebracht.
  Binnen vier (4) weken en een (1) week voor aanvang van de bij & nascholing workshop wordt 50% aan deelnamekosten in rekening gebracht.
  Binnen een (1) week voor aanvang van de bij & nascholing workshop wordt 100% in rekening gebracht.
 • Bij & nascholing workshops van 3 dagen of meer:
  Tot twee (2) maanden voor aanvang wordt € 12,50 administratiekosten in rekening gebracht. Binnen twee (2) maanden voor aanvang wordt 50% aan deelnamekosten in rekening gebracht.
  Binnen een (1) maand voor aanvang wordt 100% deelnamekosten in rekening gebracht.