Vitaliteit en ontspanning

Workshop Vitaliteit en Ontspanning. 

Inhoud van de workshop voetreflex Vitaliteit en OntspanningNa deze workshop bent u in staat om iemand gericht te ontspannen. Tijdens deze workshop leert u om specifieke zones op de voeten te ontspannen. Zo leert u b.v de zones van de buik, de longen, het hoofd, de rug en de schouders te ontspannen. Hoofdpijn, stijve spieren, pijn in de nek en buikpijn als gevolg van spanning kunnen hierdoor verminderen of verdwijnen. U kunt deze massages als gerichte effectieve ontspanningsmassage in uw praktijk of in huiselijke kring toepassen.

De workshop is zo opgebouwd dat u zowel in de ochtend als in de middag diverse ontspannende massage grepen leert. U bent op het einde van de dag in staat om een totale ontspanningsmassage te geven. U kunt enkele van deze grepen gebruiken voor een korte ontspanningsmassage na bijvoorbeeld een pedicure behandeling. 
De massage wordt steeds eerst voorgedaan zodat u duidelijk kunt zien hoe de grepen worden uitgevoerd. Daarna voert u de massage onder begeleiding uit. Ook ondergaat u de massage, zodat u aan den lijve kunt ondervinden wat de daadwerkelijke effecten van de massage zijn.

De workshop is geaccrediteerd door de FAGT, PROCERT en de VNT.
Kosten €110,- inclusief syllabus en certificaat.

 
   
           
  Studie activiteit Locatie Docent Dag Datum