Chinflex® Chinese voet(reflex)massage
Ontspannend, doeltreffend en effectief

Bij de Total Health Academy kun je diverse authentieke Chinese voetreflexmassage workshops volgen. Deze unieke workshops zijn stuk voor stuk door de Total health Academy in intensieve samenwerking met Chinese artsen, Chinese ziekenhuizen en vakdocenten ontwikkeld. De Nederlandse docenten die verbonden zijn aan de Total Health Academy en verantwoordelijk zijn voor deze workshops zijn allemaal met succes in China getraind.

De Chinflex® massagetechnieken zijn uniek in Nederland en worden alleen door de Total Health Academy aangeboden. Je masseert met ontspannen handen. De diverse zones van het lichaam bewerk je met gestrekte duim of de knokkel van je wijsvingers. De kracht die je daarbij nodig hebt ontwikkel je en leer je opbouwen vanuit je lichaamsbeweging. Het gevolg is dat je totaal geen belasting op je gewrichten hebt en daardoor zijn deze massagetechnieken voor iedereen geschikt. De aangeboden massagetechnieken zijn ontzettend fijn en goed doordacht zodat het beste resultaat wordt verkregen. De Chinezen passen deze massagetechnieken al vele duizenden jaren toe en worden ook in deze moderne tijd nog op grote schaal succesvol toegepast.

Bij de Chinflex® workshops leer je op professionele wijze deze eeuwenoude, uiterst effectieve Chinese massages uit te voeren en toe te passen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren docent.

De Total Health Academy biedt tweedaagse en driedaagse workshops aan. Deze zijn onderverdeeld in de volgende stappen:
Chinflex® basis -->Chinflex® vervolg -->Chinflex® Mastertraining -->Chinflex® Professional.

Total Health Academy studiemateriaal
Binnen de Total Health Academy wordt uitsluitend gewerkt met authentiek gecertificeerd studiemateriaal. Je krijgt bij het volgen van deze workshop een uitgebreide syllabus waarin de lesstof duidelijk is weergegeven. Tevens dient de syllabus als praktisch naslagwerk. De massagegrepen en toepassingen zijn stap voor stap beschreven en uitgelegd, zodat je direct in de praktijk aan de slag kunt.
Klik op de foto voor meer informatie. 

 Chinflex® Basis  Chinflex® Vervolg  Chinflex® Master  Chinflex® Professional
     

 
   
           
  Naam Locatie Basisdag Docent Opmerking
Dinsdag
14, 28 november en 19 december 2017
Maandag
22 januari en 12 februari 2018