Chinfit® Voetreflex Bedrijfsmassage

Vergroot je klantenkring en bereik een bredere doelgroep. Met de Total Health Academy is het mogelijk om in te spelen op de hedendaagse trend van welzijn en geluk voor werknemers bij tal van bedrijven. Het unieke scholingsprogramma Chinfit® Voetreflex Bedrijfsmassage is de uitgelezen mogelijkheid om in te spelen op deze trend.  Zeker nu, als je weet dat de Nederlands overheid het voor bedrijven aantrekkelijk heeft gemaakt om voetreflex  bedrijfsmassage toe te passen binnen het bedrijfsleven. Maak gebruik van deze kans!

Praktijkdag / workshopdag

Bij de Total Health Academy is het nu mogelijk om de Chinfit® Voetreflex Bedrijfsmassage te volgen gedurende een dag. Je leert in korte tijd hoe vitaliserend deze Chinfit® Voetreflex Bedrijfsmassage is, waarbij alle belangrijke organen, meridianen en diverse accupunctuurpunten de nodige aandacht krijgen. De Chinfit® Voetreflex Bedrijfsmassage duurt maximaal 20 minuten. Je begrijpt dat enige voorkennis en vaardigheden een vereiste zijn voor het succesvol kunnen volgen van deze dag. Vandaar dat de Chinflex® Basis Training een vereiste is om te mogen deelnemen aan deze praktijkdag.

Je leert daarnaast dat de Chinfit® Voetreflex Bedrijfsmassage ideaal is voor;

 • Bedrijven
  Ziekteverzuim kun je hiermee laten dalen, werknemers voelen zich gezonder, fitter en de productiviteit ligt hoger. Bijkomend voordeel is het in balans zijn van de werknemer, vrolijker,  klachten vermindering en lekker in het vel zitten.
 • Hotels/Sauna
  Gasten kunnen in korte tijd een ware boost krijgen voor het welbevinden van lichaam en geest. Een ware oppepper en ontspanning voor de gast. (anti stress aanpak)
 • Eigen praktijk
  Een brede doelgroep kun je behandelen in de vorm van een gezondheidssessie die betaalbaar is en resultaat geeft en biedt voor de toekomst. Vanuit deze werkwijze kunnen behandelplannen worden ontwikkeld.

De kosten voor deze Total Health Academy Workshop bedragen slechts € 110,00 (inclusief syllabus).

Ondernemersdag

Je hebt een praktijk, of wilt net starten met een praktijk als therapeut, en denkt erover om ook bedrijfsmassage te gaan aanbieden. Dan is dit de unieke kans om meer te weten te komen, te leren en in de dagelijkse praktijk te brengen van het in de markt zetten van deze bedrijfsmassage. Het vraagt een hele andere aanpak van je in de zakelijke markt dan de particuliere markt. Tal van vragen komen er op je af, zoals;

 • Hoe communiceer je richting het bedrijfsleven?
 • Hoe leg je de eerste contacten?
 • Hoe krijg je contact met de juiste personen, beslissers in het bedrijf?
 • Inhoud van het contract?
 • Juiste prijs?
 • Facturering per keer of per periode?

Je ziet het, er komt veel op je af. En alleen met de juiste kennis, kunde en vaardigheden hierin kun je succesvol zijn op deze markt. Daarom heeft de Total Health Academy de Ondernemersworkshop ontwikkeld. Deze ondernemersworkshop geeft tal van mogelijkheden om direct aan de slag te gaan. Ook wordt aandacht besteed aan eventuele blokkades bij jezelf, je eigen promotie en vooral je werkzaamheden binnen het bedrijfsleven. Stuk voor stuk zaken die succes in de weg kunnen staan. Voor deze ondernemersworkshop is geen vooropleiding vereist.

De kosten voor deze workshop bedragen € 110,- inclusief syllabus.

Chinfit® Bedrijfsmassage Licentiediplomering 

Je kunt een erkende licentie behalen door:

 • De Chinfit Voetreflex Bedrijfsmassage praktijk dag / workshop dag te volgen
 • De Total Health Ondernemers workshop dag te volgen

Als je beide dagen succesvol hebt gevolgd kun je opgaan voor het praktijk examen. Het praktijk examen is 1 dagdeel welke je met goed gevolg dient af te ronden. Bij een voldoende resultaat krijg je de licentiediplomering.

Deze extra trainingsuren zijn er op gericht om je licentiediplomering te kunnen behalen. Je mag dan gedurende een periode van twee (2) jaar je vak uitoefenen.

De kosten voor deze Total Health Academy Licentiediplomering bedragen slechts € 75,00 inclusief de licentie met een geldigheidsduur van twee (2) jaar.

Accreditatie
De Total Health Academy bij & nascholing workshops zijn door de diverse beroepsverenigingen erkend, BATC, FAGT, KTNO, LVNG, VBAG, NVST, VNRT, VNT. Tevens is accreditatie aangevraagd en in behandeling bij PROCERT. 

 
   
           
  Workshop Locatie Docent Dag Datum